2010-02-15

Ett middagstips på de så...

Köttfärsrulle

500 g färs, blandad som till biffar, köttbullar etc, bredes ut på ett bakplåtspapper (fuktat) i en rektangel. Bred eller klicka över Creme Bonjour Vitlöksost el liknande, strö över strimlad skinka ocj hackad persilja. Rulla ihop med hjälp av pappret och lägg i en ugnssäker form. Linda in i bacon (jag la dem dock bara över för det var svårt att linda)
In i ugnen på 200° 50-60 minuter.
Häll av spadet som blir vid stkeningen och använd som bas i en smarrig grädd- och persiljesås.

Jag tyckte detta var ett väldigt gott sätt att tillaga den annars ganska tråkiga köttfärsen på. Man gör ju annars mest bara samma och samma jämt...

3 kommentarer:

  1. Låter kanongott! Måste testas nån gång1

    SvaraRadera
  2. hm.. tror dagens meny köttbullar m potmos får bli en köttfärsrulle... smarrigt värre!!

    Kram Suss

    SvaraRadera
  3. Mums! Måste testas! :)

    Skickar fenomenet blogaward vidare till dig... (se mitt senaste inlägg)

    SvaraRadera